Cappuccino

Translation not found for item: '/Recipe/Yield' for language: nb-NO: 1
Varighet:
5 minutter
Translation not found for item: '/Recipe/Difficulty' for language: nb-NO: Lett
Translation not found for item: '/Recipe/Tools' for language: nb-NO
  • Steamer / Melkeskummer

En cappuccino er en espressobasert kaffedrikk som er tilberedt med dampet melkeskum. Du kan også lage cappuccino med fløte eller havremelk i stedet for vanlig melk.

Les hvordan du lager espresso her.

Translation not found for item: '/Recipe/Ingredients' for language: nb-NO

  • 4 cl ​Dobbel espresso
  • 8 cl ​Melk

Translation not found for item: '/Recipe/Steps' for language: nb-NO

  1. 01

    Ønsker du en mildere variant, så bruker du kun enkel espresso.​

  2. 02

    Du lager melkeskum enten ved hjelp av en steamer som finnes på espressomaskinen eller en melkeskummer. Hvis du bruker melkeskummer så skummer du melken først også varmer du den opp i mikrobølgeovn. Pass på at melken ikke koker.​

  3. 03

    Melken skal ikke være som stivpisket eggehvite, men fløyelsmyk og tett, uten store bobler. Melken er ferdig når du har 50/50 med varm melk og melkeskum.​

  4. 04

    Server gjerne med cappuccinokrydder, kanel eller kun sukker. ​